33 avenue des cerisiers, 1030 Bruxelles +32 2 466 03 99 info@bsperformance.be

Brussels Sports Performance

360 ° ondersteuning voor de sportman

ONZE VISIE

Onze praktijk is op 4 belangrijke pijlers gebaseerd ; Geest, Voeding, Beweging en Herstelling

  • Geest : Ons doel is zich te wijden aan een doel vooropstellen, rekeining houdend met de mogelijkheden om het te bereiken.
  • Voeding :  voeding geeft ondersteuning en is belangrijk om  lichaam en  geest van brandstof te voorzien, dit om de prestaties te optimaliseren.
  • Beweging : bewegen is essentieel om de prestatie te verbeteren. Het gaat er echter om beter te bewegen.
  • Herstelling : stelt de geest en het lichaam in staat te herstellen en zich voor te bereiden op de activiteit van de volgende dag;

ONZE PRAKTIJK

Kinesitherapie  is “genezen door bewegen”. Of u nu amateursportbeoefenaar of  atleet op hoog niveau bent, onze uitdaging is uw doel bereiken,  met een 360°visie :

  • Preventie : Is de belangrijkste doelstelling van elk atleet.   Een gekwetst atleet kan niet presteren, dus preventie is van groot belang.
  • Re-educatie : in geval van een kwetsuur moet er een specifieke en professionele rehabilitatie worden toegepast om pijnloos op het terrein terug te keren.
  • Réatletisatie : is de laatste stap voor een terugkeer naar een totale prestatie.  Door de geregelde opleidingen van ons team en het aangepaste materiaal zijn we in staat deze uitdaging aan te gaan.

ONZE DIENSTEN

Preventie

Het is spijtig genoeg onmogelijk een kwetsuur te voorspellen, desondanks kunnen we het risico verminderen door een specifieke screening en een aangepast programma.

Sport Kinesitherapie

Ons team is gespecialiseerd in de heropvoeding van musculo-skeletale pathologiën.  De behandeling wordt naar uw noden aangepast in nauwe samenwerking met uw arts.

Prestatie

Uw prestatie verbeteren met specifieke ondersteuning voor de behoeften van uw discipline. Om het even welk  objectief u heeft we zijn er om uw doelen te bereiken, individueel of in groep.

Osteopathie

Zoals wel gekend de “rugpijn therapeut” deze kan meer dan alleen maar spierpijn verhelpen.  Na het bestuderen van uw gestalte, gebruiken de osteopaten lichte handbewegingen voor het opsporen van spanningen of onevenwichtigheden die de pijnen veroorzaken.

 

Uro-Gynaecologie

 Kinesitherapie  gericht op alle mogelijke afwijkingen ter hoogte van de bekkenbodem en bilnaad. Incontinentie,verzakking, perineale zwakheden en recto-anale problemen. Behandeling door oefeningen,  hypopressieve gymnastiek, stimulatie apparaat en hometraining.

Podologie

Is de wetenschap van de functie en pathofysiologie van de voet en gewrichts- en spierstructuren.   (Kniëen, heupen en lenden) kunnen hierder lijden.  Onze professionele podoloog  hieraan  speciale aandacht.

Voeding

Uw voedingsinname moet voldoen aan de behoeften van uw organisme. Wij analiseren uw dieet, brengen uw voeding in evenwicht als het tekortschiet in uw sportactiviteit .

Fuel your body, fuel your soul

Recuperatie

Net zo belangrijk als de zelftraining, herstel is het belangrijkste !  Wij gebruiken hersteltechnieken om de oefeningen te optimaliseren en kwetsuren te verminderen.  Verschillende hendels kunnen geactiveerd worden : fysiologisch, nerveus of psychologisch.

Team

Nous proposons un entraînement spécifique pour l’entièreté de votre équipe. Un coaching personnalisé en fonction des besoins de chacun mais aussi du collectif. Une bonne préparation physique diminue significativement le risque de blessure et améliore donc la performance collective.

Life Coach & Psychologie van de Atleet

Life coaching brengt een hele reeks gereedschappen en technieken samen en baseert zijn werk op het stellen van vragen, het bewust zijn en het in actie brengen. Het is een begeleiding die ons in staat stelt de controle over ons leven te nemen en niet te leiden onder onvermijdelijke gebeurtenissen, de middelen te mobiliseren die we hebben om onze doelstellingen te bereiken

De sportpsychologie onderzoekt de mentale vermogens die de sportprestaties in verschillende contexten bepalen (concurrentie of samenwerking, collectieve of individuele sport, rollen van de omgeving, aanwezigheid van het publiek)  De mentale voorbereidingsadviseur kan bijvoorbeeld werken aan de concentratie, motivatie en stress van de atleet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for brusselssportsperformance is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.

Bel ons op 0499 / 29.53.06

Laat ons een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

1 + 12 =

Adresse : 33 avenue des cerisiers, 1030 Bruxelles

BS Performance

Adresse : 33 avenue des cerisiers, 1030 Bruxelles Tél : 0499/29.53.06

PARTNERS

“Excellence is not a skill, it’s an attitude”

Ralph Marston